Anton 2757 vierkantCoördinator CBR trainingen |  Vitaliteit en Duurzaam Inzetbaarheid Adviseur |  Trainer 

 

Anton heeft ruime ervaring als eerste lijn leidinggevende bij diverse OV bedrijven. Ook heeft hij diverse adviesfuncties bekleed binnen Human Resource afdelingen van gerenomeerde bedrijven. Hij is expert op het gebied van HR management, CAO onderhandeling, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en bevlogenheid. Kenmerkend is zijn overzicht, daadkracht, persoonlijke benadering en het creëeren en behouden van rust.

 

'Ik heb vele jaren met plezier gewerkt bij diverse OV bedrijven. Hierbij heb ik verschillende functies bekleed, ik was manager, adviseur en projectleider. Mijn werkveld was eerst technisch maar verlegde zich al snel naar Human Resources: De menselijke factor centraal als het belangrijkste 'productie instrument'. Een goed product of dienst kan iedere concurrent ook  leveren. Het verschil maak je door de juiste keuze van je medewerkers en hen ruimte te bieden voor een persoonlijke invulling van hun baan. Een goede samenwerking is belangrijk 'what you give is what you get', zou de lijfspreuk moeten zijn voor managers en andere stafmedewerkers. Oprechte aandacht en inzet voor je medewerkers dragen er aan bij dat ze voor jou de beste resultaten willen behalen. Dit geldt voor alle persoonlijke aspecten, van resultaten tot en met individuele inzetbaarheid. Maar ook voor alles wat daar tussen zit, met name op het gebied van leefstijl. Medewerkers moeten lekker in hun vel zitten, fysiek maar ook qua 'fit for the job'. Een gevoel van waardering voor de bijdragen en een uitdagende toekomstverwachting draagt hier zeker aan bij. Dat zijn de dingen die ik echt belangrijk vind. Als ik daaraan heb kunnen bijdragen ga ik aan het einde van een training of kantoordag voldaan en vol energie naar huis. Binnen het Duurzaam Inzetbaarheid Cenrum gebeurd dit iedere dag, daarom voel ik me er helemaal thuis.

 

Anton heeft bij de NS & Arriva diverse cultuurbeïnvloeding projecten begeleidt. Persoonlijke ontwikkeling was hierbij een belangrijk speerpunt. Tijdens deze trajecten stuurde Anton met name op het eigenaarschap nemen van een eigen doel/belang. Door het bieden van goede randvoorwaarden, het begeleiden van mensen in het nemen van initiatieven was succes nooit ver weg. Het verzorgen van trainingen Vitaliteit als nascholing voor code 95 geeft Anton veel plezier en energie. Samen met de eindverantwoordelijkhed voor de organisatie van het project "trainingen code 95" is dit voor hem een ideale mix van taken.

 

Anton heeft naast management opeidingen en post-HBO Personeel & Arbeid o.a. het certificaat Coachen voor Professionals (School voor Coaching) en is gediplomeerd Mediator (Mediationhuis-Diepenheim). Anton weet mensen mee te nemen en autonoom te blijven over hun persoonlijke werk, doel en leven.

 

 

Contact

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 0570-760300  of  06-83367326 
 
 
 
 

Contact-DIC