Fianne

Waar kunnen we je voor inzetten naast je werkzaamheden als trainer code 95 opleidingen?

In een organisatie die de inzetbaarheid en het energieniveau van medewerkers wil verhogen kun je mij inzetten! Denk aan het verhogen van bewustwording rondom vitaliteit, het afnemen van vitaliteitchecks, individuele coaching, trainingen en workshops rondom leefstijl en stress.

 

Welke eigenschappen zijn kenmerkend voor jou en helpen je een goede trainer te zijn?

Ik ben een enthousiast en gemotiveerd mensenmens, en krijg mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Hoe? Door een positieve houding en door goed te luisteren wat mensen nodig hebben en hierbij niet te oordelen en respectvol naar iedereen te zijn. Ik laat mensen zien dat ze zelf aan het roer staan en dus hun eigen energieniveau kunnen managen door andere keuzes te maken. Het werpt zijn vruchten af.

 

Waar ben je het meest trots op dat je tot nu toe zakelijk hebt bereikt?

Ik ben in 2012 als zelfstandig ondernemer gestart op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en dat gaat goed. Zowel mijn bedrijf als mijn persoonlijke ontwikkeling laten groei zien en daar ben ik best trots op.   

 

Fianne haar favoriete quote

'If you do what you always did, you get what you always got' (Albert Einstein) is mijn favoriete quote die ik vaak gebruik. Dus wil je je graag anders voelen dan is de vraag wat je daar nú voor wil doen, anders zal er niks veranderen

 

Vertel eens iets over jezelf dat niemand verwacht

Ik speel in een Braziliaanse sambaband, dat is opzwepende muziek waar iedereen blij van wordt. We geven optredens door het land en repeteren wekelijks wat heerlijk en energiek is om te doen. 

 

Vitaliteit betekent voor Fianne:

Vitaliteit is voor mij lekker in je vel zitten en veel energie hebben om alles te kunnen doen wat je wil doen. Dat is dus zowel mentaal, fysiek, emotioneel als ook inspirationeel. Het is iets wat continu aandacht vraagt en daardoor zit dat wel goed bij mij. Dit gun ik anderen ook! 

 

 

Contact-DIC