KarinProjectleider |  Adviseur | Trainer | Coach

 

Maak van je passie je werk en je hoeft nooit meer te werken!

 

Vitaliteit en Duurzaam Inzetbaarheid Adviseur, Toegepast psychologe, Sport en bewegingsleider, Horeca ondernemer/manager. Vanuit deze brede achtergrond adviseer en coach ik organisaties en medewerkers om hen beter te laten presteren. Energie effectief aan te wenden om aan het einde van de dag energie over te hebben die je kunt besteden aan je partner, (klein)kinderen of hobby. 

 

Een actieve benadering waarbij diverse methodes worden ingezet om samen met jouw persoonlijke doelen op te stellen. Die we opdelen in kleine stappen om jouw doel te bereiken. Gericht op thema's zoals slaap, ontspanning, voeding, beweging en plezier. Het optimaal benutten en doelgericht inzetten van jouw kwaliteiten. Pro-actief!

 

De woorden die Karin het beste omschrijven: bewustwording, coaching, begeleiding, activeren, betrokkenheid, bevlogenheid, het denken in mogelijkheden, kansen en eigen keuze. Ondernemend, actief, betrokken, ambitieus, gepassioneerd, warm, hartelijk en doelgericht.

 

Bij het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum en zuster onderneming het Vitaliteit Centrum zet ik al mijn kwaliteiten als eerdere werk ervaringen vanuit: het speciaal onderwijs; horeca zowel binnen als buitenland; fitness; bemiddeling organisaties; zelfhulp organisaties en ervaringsdeskundigheid in.

 

Naast passie voor mijn werk, heb ik een tweede passie voor dans. In de avonduren ben ik twee avonden actief als salsa en Braziliaanse Zouk docente. Natuurlijk besteed ik in mijn vrije tijd ook aardig wat uren aan dansen. Een actieve levensstijl, hoe kom je daarbij? Mijn geheim: Balans tussen mentaal en fysiek.

 

Mijn doel samen met jou: het integreren van duurzame vitaliteit en inzetbaarheid zowel in privé als op het werk. Ik zie uitdagingen, er zijn altijd mogelijkheden!

Je hebt altijd een keuze!

 
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 0570-760300 of 06-18681920

 

 
 

Contact-DIC